L.C. Reality

BÖCKER SOM BERÖR

Jim Friberg, aktivistpoet och författare - kanske drömmare. Bor i Karlshamn men är aldrig hemma. Hoppet är att få en chans att göra skaparen intressant för omvärlden igen, att göra författaren och verket oskiljaktiga i en värld. 

Skriver främst för publiken som närmar sig trettio men som fortfarande är kvar i tonåren och dess olyckliga kärlek, turbulens, bipolaritet och tragedi. 

Debuterar som romanförfattare på L.C. förlag, med tidigare publicerad i poesiantologierna Make love not war och #poesimotrasism.  Skriver hysteriskt mycket poesi för allmän läsning som finns att läsa här: https://www.poeter.se/Medlem?author_id=44346


FÖLJ JIM PÅ:
Yamilé Andreasson är författare och bosatt strax utanför Varberg med man, barn och hundar. Hon debuterade 2013 med spänningsromanen ”När jag ser dig”, första delen i trilogin "När livet brinner". Ett år senare utkom del två "Någon att dö för". Sista delen "När vinden vänder" förväntas komma ut under 2017. Böckerna handlar om Isabella och hennes beslut i livet och konsekvenserna de medför. Det är en historia om kärlek, sorg och lycka blandat med spänning.

Utöver trilogin har Yamilé medverkat i två novellsamlingar ihop ett ett tjugotal andra kända och okända författare. "Kvinnan & Eken" samt "Insikter" via Ariton förlag. Yamilé skriver även böcker som endast vänder sig till vuxna, de publiceras under namnet Shailene Craig. Hittills finns två passionerade novellsamlingar - Längtan samt Berör mig, förför mig.

2014 bestämde författaren sig för att även satsa på förlagsverksamheten och startade tillsammans med Nicole Löv upp bokförlaget L.C Förlag.

FÖLJ YAMILÉ PÅ:
Nicole Löv är författare och bosatt i Helsingborg med man och barn. Hon debuterade 2014 med spänningsromanen ”Ett mörkt förflutet”, som är första delen i en deckarserie som sträcker sig från Helsingborg till Göteborg och följer den intressanta psykologen Isabell Sahlin. 

Tillsammans med kollegan Yamilé Andreasson skriver Nicole  även erotiska noveller under namnet Bianca Rose. 2017 utkom den första erotiska thrillern, Blodröd synd, där Nicole skrev deckarbitarna och kollegan de heta scenerna. Fler gemensamma böcker planeras i samma genre.

2014 bestämde författaren sig för att även satsa på förlagsverksamheten och startade tillsammans med Yamilé Andreasson upp bokförlaget L.C. Förlag.
FÖLJ NICOLE PÅ:

 © L.C. Förlag 2017 / All rights reserved