L.C. Reality

BÖCKER SOM BERÖR

När traditionella förlag antar ett manus bekostar förlaget bokutgivningen, vilket innebär att de bestämmer det mesta kring utgivningen och tar i regel största delen av vinsten för författarens sålda bok.

L.C. Förlag erbjuder dig som författare möjligheten att själv investera i din utgivning och därigenom får du större del av vinsten än hos ett traditionellt förlag och du får även vara delaktig i utgivningen. Som författare investerar du i din bok genom en investering som täcker de huvudsakliga kostnaderna för utgivningsprocessen samt finansierar trycket av bok samt e-bok.

Investeringen återbetalas till författaren i form av royalty i takt med att bokupplagan säljs. För att bli utgiven hos oss ser vi helst att du har ett bolag (enskild firma räcker gott och väl). Det är av praktiska skäl och som författare har du ofta en del kostnader för ditt författarskap vilka är mycket enklare att dra av i ett företag som kan göra nödvändiga investeringar och ta emot royaltyutbetalningar. För mer info kring detta går det bra att maila oss.

Om vi antar din bok (observera, vi antar INTE vilket manus som helst bara för att författaren investerar), så återkommer vi med besked så fort vi kan. Vi ger alltid feedback oavsett om vi antar manuset eller inte. Lyfter både styrkor och svagheter i texten.

Så snart avtalet är påskrivet och investeringen inbetald börjar vi arbeta med utgivningen. Vi har i vårt team både svenska medarbetare, men även ett team i USA där alla jobbar för att din bok ska komma ut på marknaden på bästa sätt.

Vi använder oss av olika mediekanaler, annonseringar, tidningar, radio och bloggrecensenter.

Alla våra böcker finns hos Adlibris, Bokus, CDON, Storytel, Nextory, Bookbeat, Bokon, Apple, Amazon, men även hos utvalda ICA Maxi butiker samt hos vissa bokhandlare.
Vi marknadsför också alla våra titlar på Facebook, Instagram, Twitter, Boktugg.se, vår hemsida m.m.

Pris från: 75.000 kr.

Skicka ditt manus till: 
[email protected]

Skriva i rutan "Ämne" på mailet:
REALITY

OBS!
Efter det inkommit till oss räkna med att det kan ta 1-3 mån
innan vi kan ge svar gällande utgivning.

 © L.C. Förlag 2017 / All rights reserved

Sitter du med ett manus som du tror skulle passa hos oss? 


Hör gärna av dig till oss, men ha 

i åtanke att hos oss investerar författaren i sin utgivning tillsammans med förlaget.

Följande gäller när du skickar in:


# Du behöver inte använda ett visst teckensnitt. Det viktiga är att texten är läsbart, organiserad och korrekturläst.


# Vi tar emot digitala manuskript i pdf i första hand. Antar vi ditt manus kan du komma att få skicka till oss i pappersformat. Vi meddelar dig om detta om så sker samt vart du ska sända det.


# Sänd en kort presentation om dig själv, ditt namn och din e-postadress.


# Skicka in ditt kompletta manuskript. Du behöver inte skriva en synopsis om du inte vill, men skriv vad din bok handlar om i några korta meningar.